Varför doTERRA?

När du väljer doTERRA väljer du eteriska oljor som är skonsamt och noggrant destillerade från växter som skördats vid rätt tidpunkt av erfarna odlare runt om i världen, för den perfekta extrakt sammansättningen och effektiviteten. Varje doTERRA eterisk olja testas noggrant med hjälp av den strikta kvalitetsprotokollet CPTG Certified Pure Tested Grade™. Erfarna användare av eteriska oljor kommer omedelbart att känna igen den överlägsna kvalitetsstandarden för doTERRA eteriska oljor.

Vill du tjäna pengar och sälja egna produkter eller få rabatter på doTERRA. Läs i få fall nedan under "TJÄNA PENGAR"

Genom att bli medlemskund hos Doterra kan du spara upp till 25% på dina köp av högkvalitativa oljor för aromaterapi och massage. Varför inte börja med det populära paketet "Husapoteket" som innehåller 10 olika oljor för att hantera olika vardagsbesvär?

På min webshop hittar du alla våra produkter och kan läsa mer om hur de kan användas för att stärka ditt välbefinnande och hälsa. Om du har några frågor eller behöver hjälp med din beställning är jag alltid tillgänglig för att hjälpa dig.

Registrera dig som medlemskund idag och ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter på våra produkter. Doterras oljor är tillverkade med omsorg och högsta kvalitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för dig som vill investera i din hälsa och välbefinnande.

Klicka här eller på bilden för att gå vidare. 

När du använder en doTERRA eterisk olja använder du en olja som är ren, utan föroreningar, tillsatser eller förfalskningar. doTERRA har skapat en standard för att säkerställa att våra oljor är 100% rena, något som inte fanns i den eteriska oljeindustrin tidigare.

Varje parti av doTERRA eteriska oljor genomgår en rigorös testningsprocess. Varje olja skickas sedan till en oberoende tredje part för ytterligare testning och validering. Slutresultatet skapar de bästa eteriska oljorna, produkter som du kan vara trygg i att använda säkert varje dag med alla i din familj.

doTERRA-renhet

På en marknad där varje företag hävdar att de har "rena" eteriska oljor, hur vet du verkligen om de oljor du köper är rena och säkra för dig och din familj? Du måste se till att du vet att dina oljor produceras under följande försiktighetsåtgärder:

Hållbar och ansvarsfull källa (Varifrån kommer oljorna?)
Omfattande och grundlig testning (Testas oljorna för förfalskning och förorening?)
Tydlig och tillgänglig säkerhets- och användningsinformation (Hur man använder oljorna säkert)
Transparens (Finns det tredjeparts testning? Är testresultat tillgängliga att se?)

Det handlar inte bara om tester som skiljer doTERRA:s eteriska oljor från andra. doTERRA arbetar hårt för att göra skillnad. Vår mission är att förändra världen en droppe, en person, en gemenskap i taget.

Ansvarsfull källhänvisning för eteriska oljor

Alla eteriska oljor är inte skapade lika. Vissa företag väljer att skära ner kostnader genom att använda lågkvalitativa växter eller förfalska sina oljor med billiga ämnen. Att ta genvägar kan visserligen spara tid och pengar, men det resulterar i olja av låg kvalitet. Tyvärr kan många produktionsmetoder inom eterisk oljeindustri också vara skadliga för miljön eller resultera i orättvis behandling av bönder och odlare.

Det finns en sak att komma ihåg med högkvalitativa eteriska oljor, och det är att det börjar med källan. doTERRA fokuserar på ansvarsfulla och hållbara källor som producerar bara de högsta kvalitetseteriska oljorna - oavsett kostnaden. Vi prioriterar att skydda miljön under produktionsprocessen och att ge rättvisa villkor till alla skördare och odlare.

doTERRA skapade initiativet Co-Impact Sourcing™ och följande principer för att säkerställa ansvarsfulla praxis i alla våra källsamhällen:

Generera jobb: Minska fattigdom genom att skapa och upprätthålla arbetstillfällen.


Erbjuda rättvisa och punktliga betalningar: Erbjuda jämnt fördelade, rättvisa betalningar till producenter, inklusive förbetalningar.


Bygga leverantörskapacitet: Stödja bönder, producenter och destillatorer genom utbildning och ekonomiskt stöd.


Upprätthålla långsiktiga partnerskap: Erbjuda fleråriga kontrakt med odlare och destillatorer baserat på solidaritet och respekt.
Säkerställa rättvisa arbetsförhållanden: Skapa hälsosamma och säkra arbetsmiljöer, fria från trakasserier och diskriminering.


Främja samarbete: Garantera respekten för rätten för alla anställda och producenter att gå med i och bilda samarbetsorganisationer.


Främja miljöansvar: Främja energieffektiva teknologier, förnybar energi och minimera avfall.


Underlätta samhällsutveckling: Stödja samhällsutvecklingsprojekt i källsamhällen, såsom skolor, hälsokliniker, utbildningsanläggningar och rena vattensystem.

79 product(s)
No more products to load. Reached end of list!