Zendocrine olja 15 ml ( Avgiftning Blandning )

Blandning av eteriska oljor från Zendocrine stöder kroppens naturliga förmåga att göra sig av med oönskade ämnen.

Denna kraftfulla blandning kombinerar rosmarin, koriander och enbär, känd för sina inre avgiftande egenskaper och förmåga att stödja hälsosam lever- och njurfunktion, medan mandarin och pelargon har renande effekter mot ohälsosamma ämnen.

Zendocrine hjälper till att rengöra kroppen från toxiner och fria radikaler som kan sakta ner kroppens system och lämna en tung, viktad känsla när den används internt. Använder Tillsätt en till två droppar till citrusdrycker, teer eller vatten för att stödja en sund leverfunktion. Ta en droppe dagligen i en vecka som en del av en intern rengöringsregim eller för att starta ett nyårslöfte.

Applicera på buken eller botten av fötterna för att stödja kroppens naturliga avgiftningssystem. beskrivning för användning Diffusion: Använd tre till fyra droppar i valfri diffusor. Intern användning: Späd en droppe i fyra flytande uns vätska. Topisk användning: Applicera en till två droppar på önskat område. Späd med en bärarolja för att minimera eventuell hudkänslighet.

Se ytterligare försiktighetsåtgärder nedan. Varningar Möjlig hudkänslighet. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammande eller under en läkares vård, kontakta din läkare. Undvik kontakt med ögon, inre öron och känsliga områden. Undvik solljus och UV-strålar i minst 12 timmar efter applicering av produkten.

60204702
513,00 kr
Inkl. moms Skickas inom 1-2 dagar
  Leverans inom 1-3 dagar
  Gratis frakt från 900 kr. Annars 57 kr!
  Säker betalning med Klarna