Geranium olja 15ml

Geranium Pelargonium graveolens Geranium odlas för sin skönhet och är en basvara i parfymindustrin.

Användning av den essentiella geranium-oljan går tillbaka till forntidens Egypten, där egyptierna använde geranium för att försköna huden. Geranium har använts för att främja en frisk hy och ett hälsosamt hår vilket gör oljan idealisk för hud- och hårvårdsprodukter. Den essentiella Geranium-oljan har en söt blomdoft som kan stilla känslorna.Bidrar till livfullt, friskt hår Perfekt för en balanserande och lugnande massage efter en lång dag på jobbet eller ansträngande träning Främjar en frisk, hälsosam hy genom att hjälpa till att minska hudojämnheter som uppstår med tiden Den essentiella Geranium-oljan har en blommig och söt örtdoft när den diffuseras.

Utöka din hårvårdsrutin med essentiell Geranium-olja. Börja med att tillsätta några droppar Geranium i ditt schampo och balsam. De extra fördelarna med den essentiella Geranium-oljan kommer att berika ditt schampo och balsam och ge ditt hår en strålande och frisk lyster. Dessutom kan du njuta av den underbara doften av Geranium i håret hela dagen!

Applicera Geranium på huden efter en dusch eller blanda med Fractionated Coconut Oil för gynnsamma fördelar på hela kroppen Tillsätt en droppe i din fuktkräm för en lindrande effekt som lämnar huden fräsch och infuserad med blomdofterna i Geranium Använd i en ansiktsångare för att öppna porerna och förbättra hudens utseende Geranium är bra för både torrt och fett hår.

Tillsätt några droppar i ditt schampo eller balsam eller gör ett eget djuprengörande hårbalsam Användning Aromatiskt: Använd tre till fyra droppar i valfri diffuser. Utvärtes: För massage, blanda 5 droppar med 10 ml bärarolja. För bad, blanda 5 droppar med 5 ml bärarolja. För parfym, blanda 1 droppe med 10 droppar bärarolja. Se ytterligare försiktighetsåtgärder nedan.

Försiktighetsåtgärder Var uppmärksam på eventuell hudirritation. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådgör med läkare om du är gravid, ammar eller står under läkarvård. Undvik kontakt med ögon, inneröron och känsliga områden.

60204695
752,00 kr
Inkl. moms Skickas inom 1-2 dagar
  Leverans inom 1-3 dagar
  Gratis frakt från 900 kr. Annars 57 kr!
  Säker betalning med Klarna