• −15%
Dog Defense Försvarsspray Mot Aggressiva Hundar
Dog Defense Försvarsspray Mot Aggressiva Hundar

Dog defense försvarsspray mot aggressiva hundar

Dog Defense Försvarsspray Mot Aggressiva Hundar
193500
Aveo
🔥 Skynda dig! Rean slutar om
dagar
tim
min
sek
167,00 kr
141,95 kr Spara 15%
Inkl. moms Skickas inom 1-2 dagar
  Leverans inom 1-3 dagar
  Gratis frakt från 900 kr. Annars 57 kr!
  Säker betalning med Klarna
Beskrivning

Produktbeskrivning:

 

Dog Defense är en ultimat försvarsspray för att avbryta hundslagsmål och hundattacker. Vid användning av denna försvarsspray så skapas ett omedelbart obehag i hundens luftrör och slemhinnor. Dog Defense försvarsspray avger även en stark doft som verkar avskräckande samt har desinficerande egenskaper om blodvite redan uppstått.

Dog Defense försvarsspray har en räckvidd på ca 3 meter och fungerar som en förlängd arm för att stoppa eller avskräcka hundar som är på väg att attackera. Ju närmare hunden är desto starkare blir effekten. Både doften och ljudet skrämmer hunden och om den inte genast avlägsnar sig drabbas den av en kraftig irritation i slemhinnorna såsom ögon och nos. Vanligaste reaktionen är nysningar.

Dog Defense försvarssprayen har också en isande effekt då den kommer in till huden. Detta för att efterlikna en känsla av kallt vatten, vilket är det som ofta rekommenderas att användas vid hundslagsmål. Produkten har desinficerande egenskaper så man kan spraya även om hundarna har hunnit skadat varandra.

Dog Defense försvarsspray ger inga bestående skador på hunden! Munstycket är en helt ny idé och utformat för att det inte ska gå att rikta fel (fingret passar bara från ett håll) samt ge en optimal spridning av strålen på lagom avstånd. Munstycket skyddar även så att självförsvarssprayen inte kan utlösas i fickan. Ingen krångligt lock att få av när det är bråttom. En nyhet är även ett bältesclips som gör det möjligt att enkelt fästa sprayen i t.ex. bältet.

Utförda tester av Dog Defense försvarsspray
5 skarpa lägen, dvs då två hundar faktiskt har slagits.
10 scenarion då man har velat bryta och separera 2 ? 5 hundar där en ?obehaglig stämning? har skapats.
Ett fall mot en springande hund.

100% av gångerna har det skapats en reaktion som har brutit upp situationerna. I vissa lägen har man fått gå in och spraya ett par gånger då hundarna har vänt sig tillbaka mot varandra.

Bruksanvisning
Spraya i riktning mot hundens nos på max 3 meter. avstånd. Tvättas bort med schampo och kallt vatten. Rengör vid behov hundens ögon och nos. Vid kvarvarande irritation kontakta veterinär. Får ej användas som dressyrredskap.

 

Ej miljöfarlig. Lämna tom burk till återvinning.

Produkten innehåller:
Vatten, Etanol, Butan/Propan, Mentol. Kan ge upphov till allergisk reaktion.
Flaskans totala innehåll 40ml.

Produktdetaljer
Aveo
193500