• −10%
Naf Pro Superflex

NAF Pro Superflex

PRO Superflex är speciellt framtagen för den Skandinaviska marknaden som NAFs bästa och mest avancerade tillskott till stöd för hästens leder. 

Genom synnergieffekter mellan näringsämnen och antioxidanter ger PRO Superflex ett optimalt stöd för de påfrestningar som hästens leder utsätts för vid hög prestation och ansträngande träning. 

Produkten ges som stöd för hästens leder genom hela livet. En försämrad ledhälsa medför ofta nedsatt prestation och inte sällan en längre tid ... Läs mera nedan

NAF003051-main
NAF
599,00 kr
539,10 kr Spara 10%
Inkl. moms
Storlek: 510g
There is no stock in Storlek 510g There is stock in other combinations
There is no stock in Storlek 2,04kg There is stock in other combinations
Kvantitet
Skickas omgående

  Leverans inom 1-3 dagar
  Gratis frakt från 900 kr. Annars 57 kr!
  Säker betalning med Klarna
Beskrivning

PRO Superflex är speciellt framtagen för den Skandinaviska marknaden som NAFs bästa och mest avancerade tillskott till stöd för hästens leder. 

Genom synnergieffekter mellan näringsämnen och antioxidanter ger PRO Superflex ett optimalt stöd för de påfrestningar som hästens leder utsätts för vid hög prestation och ansträngande träning. 

Produkten ges som stöd för hästens leder genom hela livet. En försämrad ledhälsa medför ofta nedsatt prestation och inte sällan en längre tid för återhämtning mellan tävlingarna.

En viktig faktor vid bibehållandet av god ledhälsa är att ge en adekvat tillförsel av näringsämnen som är kända för att hjälpa till vid upprätthållandet brosk och ledvätska.

 

Karens SWE: karensfri  Karens FEI: karensfri

'

Den unika kombinationen av grönläppad mussla kondroitinsulfat (låg molekylvikt) och hylauronsyra (hög molekylvikt) ger de byggstenar som krävs för ledens hela struktur medan biotillgängligt svavel från MSM ger stöd till de omgivande ligamenten och mjukvävnaden.

Naturligt framställda antioxidanter exempelvis gurkmeja och alger hjälper till att stödja kroppens egen antiinflammatoriska process för upprätthållandet av rena och aktiva leder. Omega 3 fettsyror är också kända för att ha god inverkan på ledhälsan.

Därför är Spirulina alger inkluderad i denna produkt som är en rik källa till dessa viktiga fettsyror.

Nedsatt ledhälsa är ett komplext multifaktoriellt tillstånd.

Med leden som en komplex uppbyggnad krävs det också en komplex sammansättning för att kunna tillgodose alla de områden som leden inomfattar.

PRO Superflex tillför hästen den komplexitet som krävs för ett dagligt underhåll av hälsosamma leder för god optimal prestation vid träning och tävling

''

Se mer bild

Innehåller

MSM -är en viktig beståndsdel i de protein som bygger upp bl a brosk senor hjärna bindväv muskler skelett  årrem hovar.  Organiskt svavel är med andra ord en av de viktigaste komponenterna för en frisk och välfungerande kropp.

KNÖLTÅNG - mot dålig päls mag- tarmstörningar mystiska hältor dåligt allmäntillstånd och kondition

GURKMEJA - Hjälper vid inflammationer i leder muskler och andra organ. Stimulerar levern och gallflödet. 

SVARTPEPPAR -ökar absorptionen och biotillgängligheten av curcuminet som finns i Gurkmeja. 
– Piperin är känt för att hämma glukoronisering i lever och tarm och det ökar curcumins biotillgängligheten

SPIRULINA - Hjälper till att stärka immunförsvaret och motarbetar virus och gifter i kroppen. Innehåller upp till 60-70% protein

SOJAMJÖL - Har ett högt proteininnehåll med en bra aminosyrasammansättning. 

KONDROITINSULFAT -Bevara brosket och fungera som stabilisator i bindväven. Som byggsten hjälper den till att skydda mot nedbrytande enzymer och hjälper därigenom till att bibehålla broskets kvalitet. I bindväven hjälper det även till att smörja och skydda mot yttre påfrestningar.

GRÖNLÄPPAD MUSSLA - Stärker ledbrosket och minska eventuella inflammationer i lederna och kan därför verka i både läkande och förebyggande syfte.

HYALURONSYRA - Ökar ledvätskans viskositet. För stötdämpande och smörjande funktion. Ledvätskan är också viktig för tillförseln av näring i leden

RAPSOLJA -  innehåller naturligt E-vitamin i form av alfa- beta- och gammatokoferoler. Den kallpressade rapsoljan innehåller antioxidanter som motverkar oxidation.


CAROB -MJÖL AV JOANNESBRÖDSTRÄDETS KÄRNOR - 
Bidrar till en bättre matsmältning. Väldigt näringsrikt 

''

Produktdetaljer
NAF003051-main

Särskilda referenser

  • 5032410111620
  • NAF003051